JOCURI STRATEGIE MILITARA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri strategie militara (16 rezultate)

jocuri strategie militara

Asalt Comando

Esti comandant in armata si trebuie sa iti aperi baza militara in timp ce o ataci pe cea a inamicului, impuscand inamici castigi mai multe arme si poti ataca mai eficient. Deasemenea, odata la un anumit interval de timp armata iti vine in ajutor, apasa pe space ca sa o chemi. Incearca sa distrugi de tot baza inamica si sa obti cat mai multe puncte din impuscaturi spre aceasta.

Lunetistul

Razboiul a inceput si armata are nevoie de cel mai bun lunetist! Opreste atacul inamicilor, inainte ca acestia sa ajunga la baza militara. Dusmanii devin din ce in ce mai puternici, de aceea trebuie sa-ti cumperi arme noi, artilerie si aviatie, cu banii castigati din distrugerea fiecarui inamic.

City Invasion

O grupare terorista incearca sa distruga intreg orasul si sa preia controlul absolut! Misiunea ta in acest joc de actiune este de a crea unitati de lupta, de a respinge atacul inamicilor si de a le distruge baza militara.

Magnetic Defense

Apara-ti cu ajutorul avionului magnetic baza militara de invazia inamicilor. Colecteaza cutiile de metal si arunca-le peste dusmani pentru a-i distruge.

War Droids

Incearca sa respingi atacul inamic, elimina cat mai multi roboti, castiga bani pentru a putea crea forte de lupta si ditruge-le baza militara.

Battle Gear

In acest joc de strategie trebuie sa-ti alegi una dintre cele trei mari puteri ale lumii si sa incerci sa cuceresti prin forta militara toate teritoriile.