JOCURI SURUB ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri surub (6 rezultate)

jocuri surub

Butonul Rosu

In sectorul 36 dintr-o masinarie complexa exista un buton rosu ce trebuie apasat, iar aceasta este misiunea unui robot. Ajuta robotul sa ajunga la fiecare iesire teafar, copiaza miscarile adversarilor tai si colecteaza suruburi pentru a avea un scor mai mare. Multe aventuri te asteapta in acest joc logic nou.

Beno Ursul Fugarit

Ajuta-l pe Beno, ursul de plus, sa evadeze din fabrica de jucarii intr-un super joc de actiune care-ti testeaza atentia si indemanarea. Sari peste numeroase obstacole periculoase, colecteaza suruburi si baterii pentru a rezista cat mai mult timp si upgradeaza-ti puterile cu fiecare nivel. Acestea te vor ajuta sa evadezi din fabrica si sa scapi de robotul malefic pentru totdeauna.

Mecanisme 3

Descopera provocarile pe care le aduce noua parte a jocului logic Mecanisme. De data asta piulita trebuie insurubata sub apa, iar acolo te asteapta diverse obiecte care-ti stau in cale, dar care te si pot ajuta. Foloseste-ti creativitatea, schimba mecanismele si vezi cum poti termina fiecare nivel cu un scor cat mai mare.

Mini-OZN

Un extraterestru mic si amuzant se prabuseste cu OZN-ul pe o planeta necunoscuta. Da click pe suruburile mecanismelor si ghideaza-l ca sa gaseasca iesirea din fiecare nivel al acestui joc de logica. Colecteaza toate dulciurile din tuneluri pentru ca mititelul sa ajunga pe urmatoarea planeta si sa fie cu un pas mai aproape de casa.

Robotul Fara Cap

Robotul fara cap este un joc puzzle de logica si oarecum de indemanare. Cauta butoane, cai de acces si lifturi, orice te poate ajuta sa ajungi la finalul nivelului. Trebuie sa aduni suruburi pentru ca robotul sa isi poata pune capul inapoi. Cum toti gandim cu capul, inclusiv robotii, si in acest caz tot capul vine cu ideile si il coordoneaza, unde ii vei duce capul si vei clicka, acolo se va duce si robotul. Este foarte fragil deci nu il lasa sa cada, cauta mereu lifturi sau rampe pe care acesta sa mearga, fii istet.

Mecanisme

In acest joc de logica, trebuie sa elimini obiectele de pe suprafata de joc, in asa fel incat piulita sa poata ajunge la surub! Poti termina cele 25 de nivele? :)