JOCURI TAC ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri tac (11 rezultate)

jocuri tac

Armele Anarhiei

Ti-ai pregatit armele pentru un nou razboi? Cu cat inaintezi mai mult si descoperi locuri noi, cu atat mai mult vei fi atacat de soldatii inamici. Acestia vor folosi pana si elicoptere ca sa te distruga, dar nu te lasa intimidat de tactica lor. Stai la adapost cand vin gloantele spre tine, impusca-i pe toti folosind mitraliera si cumpara arme mai puternice care te vor ajuta sa faci fata anarhiei din jocul cu impuscaturi.

Ultima Baricada

Inarmeaza-te cu mult curaj si tactica pentru a respinge brigada dupa brigada. Mafiotii sunt din ce in ce mai multi si tu esti singur impotriva tuturor. Imbunatateste-ti armamentul si fa jocuri de impuscaturi impotriva inamicilor. Ii poti deruta cu grenade in timp ce te muti dintr-o parte in alta a ascunzatorii. Nu ii lasa sa ajunga la tine.

Misiunea Antitero 2

Fiind inspirat de jocul de razboi cu impuscaturi Call of Duty, Misiunea Antitero este un joc destul de realistic. Foloseste tactici de razboi si stai mereu ascuns, cu cat esti mai usor de observat cu atat de vor omora mai repede. Impusca toti inamicii ca sa poti avansa in joc sa iti upgradezi arma si sa devii un anti-terorist veritabil.

Explozii Tactice in Razboi 2

In razboi trebuie sa te feresti mereu de capcane si sa inventezi noi tehnici si jocuri strategie in care sa prinzi inamicul atunci cand se asteapta mai putin. Tu trebuie sa te asiguri ca decimezi toate trupele inamicilor care trec peste poduri. Plaseaza dinamita in punctele cheie ale cladiri si detoneaza-le in ordine pentru a omora toti soldatii si a darama in acelasi timp podul cauzand daune.

Biliard Pro

Facand parte din biblioteca cu jocuri biliard clasice, acesta nu necesita prea multe explicatii. O masa verde, un tac si bile. Introdu in buzunarele mesei o bila, in functie de tipul ei (plina sau sparta) continui cu respectivul tip de bile si incepi sa le bagi pe toate pana ramai cu cea neagra pe care te vei bate cu adversarul de biliard.

Misiunea Antitero

Fiind inspirat de jocul de razboi cu impuscaturi Call of Duty, Misiunea Antitero este un joc destul de realistic. Foloseste tactici de razboi si stai mereu ascuns, cu cat esti mai usor de observat cu atat de vor omora mai repede. Impusca toti inamicii ca sa poti avansa in joc sa iti upgradezi arma si sa devii un anti-terorist veritabil.

Explozii Tactice in Razboi

Omoara armata inamica printr-o tactica de razboi bazata pe demolarea de poduri. Trebuie sa pui dinamita pe pod si sa astepti inamicii ca sa ii prinzi pe pod atunci cand detonezi bombele si sa ii distrugi. Fiecare nivel are strategie proprie dar experienta din celalate nivele te va ajuta sa gasesti punctele slabe ale podului si sa montezi dinamita pe ele. Atinge sau depaseste targetul de puncte al fiecarui nivel pentru a merge mai departe cu tactica de razboi si cu o noua strategie.

Biliard Multiplayer Online

Un super joc de biliard multiplayer online, in care poti socializa, juca cu ceilalti membri si iti poti face prieteni noi. Creaza cont nou special pentru joc daca vrei sa beneficiezi de toate bonusurile! In jocuri biliard nu sunt necesare explicatii, toti stim ce trebuie sa facem, avem tacul, bilele sparte si cele pline si trebuie sa le bagam in buzunarele mesei.

Xeno Tactic 2

Va plac jocurile de strategie? Aseaza-ti armele pe terenul de lupta si distruge toti inamicii inainte ca acestia sa ajunga la baza.

Crazy Pool

Ciocneste bilele de aceeasi culoare pentru a le face sa dispara. Incearca sa le elimini pe toate din cat mai putine lovituri si vei obtine puncte bonus. Desi se afla in cutia cu jocuri biliard acesta presupune lovirea bilelor intre ele.