JOCURI TETRIS ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri tetris (8 rezultate)

jocuri tetris

Tetris

Distreaza-te jucand un joc classic de Tetris. Cate runde poti termina cu success?

Tetrolapse

In Tetrollapse trebuie sa scapi de toate liniile de tetris cu piese colorate!

10x10

Creeaza linii cu ajutorul pieselor tetris si castiga puncte! Plaseaza piesele pe verticala sau orizontala pentru a scapa de ele inainte ca tu sa ramai fara miscari ori spatiu si distreaza-te gasind cele mai bune solutii.

Mario Tetris 3

Mario si Tetris sunt doua jocuri care au facut istorie si care, imbinate, alcatuiesc un puzzle dinamic si colorat. Misca si plaseaza elementele astfel incat sa formeze randuri intregi si sa se autodistruga.

Tetris Clasic

Aceasta varianta de Tetris este apropiata de primul joc lansat pentru prima oara in 1984. Asaza caramizile astfel incat sa formeze randuri complete care se autodistrug si incearca sa rezisti cat mai mult timp.

Tetrishoot

Un tetris mai complex pentru ca te provoaca sa-ti folosesti indemanarea pentru a aseza piesele dar si pentru a ocolii mici alieni pana gasesti piesa potrivita pentru a-i extermina. Ai grija ca tabla ta sa nu se umple de piese si inlatura creaturile care iti pun bete in roate.

Magic Drop

Offf.. Ce dezordine in laborator! Aranjeaza potiunile in asa fel incat sa ai grupuri de cate trei culori si le vei face sa dispara!