JOCURI UNO ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri uno (25 rezultate)

jocuri uno

Fuga de Zombi

Lumea e plina de zombi in urma unui experiment periculos, iar un erou nu a reusit sa-si duca pana la capat misiunea de salvare, lasand soarta oamenilor in mainile unor copii. Alege intre personajele Aidan sau Jackie si incearca sa ajungi la destinatia finala in acesta cursa cu obstacole. In timpul apocalipsei este foarte important sa sari peste toate vehiculele din drumul tau si sa aduni energie, vei face fata?

Impusca Monstrii

Salveaza lumea de atacurile unor monstrii de pe alta planeta cu pistolul si bazooka ta! Impusca toate creaturile pentru a completa nivelelor si muta platformele prin schimbarea mecanismelor. Devino eroul in acest joc logic si invinge-ti inamicii!

Manipularea Varstei 2

Schimba varstele unor personaje amuzante in acest joc logic nou si scapa de toti inamicii. Odata ce le manipulezi varsta ei vor deveni mai mari sau mai mici in marime, iar cand sunt mai batrani vor incepe sa zboare. Ai grija ca personajele tale sa nu cada in timp ce elimini inamicii si distreaza-te gasind solutia corecta.

Apocalipsa Zombi

Apocalipsa a inceput, iar Molly a ramas singura acasa, vei putea sa o salvezi in timp de zombi? Intra in aventura si nimiceste monstrii invadatori inainte ca acestia sa te distruga! In fiecare nivel vor aparea creaturi noi si mai periculoase, pe care ii poti invinge cu ajutorul unor upgrade-uri din magazin. Impusca toti zombii si opreste apocalipsa!

Echipa Super Eroilor 2

O echipa de super eroi trebuie sa lupte impotriva unor noi inamici care ataca Pamantul, iar acestia sunt mai numerosi decat au crezut eroii nostri. Extermina extraterestrii malefici inainte ca acestia sa se transforme in creaturi periculoase si foloseste puterile super eroilor pentru a ataca tinta. Lucrul in echipa si precizia sunt foarte importante in terminarea fiecarei misiuni si invingerea inamicilor tai.

Familia Descurcareata

Insoteste o familie curajoasa in misiunea lor de a-si salva copilul din mainile unor creaturi malefice. Impusca toti monstrii care iti stau in cale si aduna monede. Fiecare membru al familie are o arma speciala ce poate fi folosite in lupta pentru a invinge inamicul, asa ca ai grija sa le upgradezi.

Zombi si Camioane

Urca la volanul unor super camioane si fii gata sa infrunti valuri intregi de zombi. Alege camionul Hellfire, Z Bomb sau Bone Crusher in functie de ce abilitati vrei sa ai si distruge totul in calea ta. Treci cu bine de obstacole, terenuri accidentate si monstri pentru a supravietui apocalipsei.

Fugarul din Poveste

Doi tineri aventurieri descopera o carte magica ce da viata unor monstri diabolici. Eroul din acest joc de actiune si aventura trebuie sa isi salveze prietena din tentaculele creaturilor fioroase. Fugi, impusca folosind cartea magica si indeplineste fiecare misiune care iti este data. Fa rost de upgrades pentru a invinge inamicii din cealalta lume, cartea magica e singura ta arma din aceasta super calatorie.