JOCURI VALURI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri valuri (90 rezultate)

jocuri valuri

Inamicii Copacilor

Mama Natura este in pericol iar tu trebuie sa o ajuti sa scape de spiritele rele. Planteaza copacii strategic astfel incat sa poti face fata valurilor de inamici si sa aperi Copacul Mama. Iti poti upgrada puterile cu punctele castigate pentru a apara cat mai bine mediul inconjurator.

Zombie Dozen

Esti un soldat in spatele unui zid de aparare si trebuie sa supravietuiesti valului de zombi care te ataca incontinuu. Foloseste armele din dotare si impusca-i cat mai repede, fiindca zidul e temporar si nu rezista foarte mult timp.

Stick War 2

Ia-ti portia de actiune cu Stick War 2! In partea a doua a jocului de strategie trebuie sa strangi resursele necesare pentru a-ti crea propria armata care sa apere castelul. Fa fata valului de inamici care se afla sub comanda lui Magikill si captureaza imperiul lor pentru a trece la nivelul urmator si pentru a-ti upgrada puterile.

Apararea Blocurilor

In Stack of Defense trebuie sa construiesti turnuri in mod strategic pentru a-ti asigura cea mai buna aparare. Ataca si distruge valurile de inamici ajutandu-te de toate uneltele si upgradeaza-ti puterile cu fiecare nivel.

Nuke Gun

Ai o arma foarte puternica cu care trebuie sa distrugi valuri de masinarii si roboti. Impuscaturile vor curge pe campul de lupta si tu trebuie sa fii echipat atat ca sa distrugi cat si ca sa te aperi, deci cu banii castigati treci pe la magazinul de arme si echipamente de lupta pentru a te upgrada.

Valea Zombilor

Un joc cu masini si zombie in care trebuie sa evadezi cu masina din orasul invadat si sa calci zombie pentru a face rost de bani. Cu banii castigati iti imbunatatesti masina si ajungi din ce in ce mai departe in cursa spre evadare.

Cuceritorii Planetelor

Extraterestrii de toate felurile si culorile se lupta pentru suprematia planetelor. Tu esti de partea aparatorilor si trebuie sa rezisti valurilor de extraterestrii cuceritori plasand soldati pe campul de lupta, upgradandu-i si folosind laboratorul ca sa dezvolti echipamentul de lupta.

Atacul Fantomelor

Atacul fantomelor te pune in defensiva. Trebuie sa aperi casa bantuita de valurile cu fantome. Intre atacuri iti poti imbunatatii armamentul si echipamentul de protectie, poti chiar sa aduci tunuri auxiliare, care sa impuste alaturi de tine.

Fortareata Zombilor

Zombie, roboti, actiune si turnuri de aparare, reteta perfecta pentru un joc care te va tine legat de pc. Ai grija de fortareata robotilor si baricadeaz-o cu turnuri de aparare pe care mai apoi le upgradezi ca sa faci fata valurilor spontane de zombie periculosi care ataca baza. Rezista tuturor atacurilor in acest joc de actiune cu zombie si apara fortareata pentru roboti..

Trupe in Defensiva

Foloseste trupele militare in defensiva pentru a apara nava avariata. Elimina toate creaturile extraterestre care vin in valuri atacand baza. Foloseste arme speciale si nu uita sa upgradezi trupele dupa fiecare val cheltuind banii in scop constructiv.