JOCURI VESTIMENTATIE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri vestimentatie (14 rezultate)

jocuri vestimentatie

Dragon Ball Z Dress Up

Imbraca-l pe Dragon Ball Z cu imbracaminte potrivita pentru luptele sale. Urmareste detectorul dragon ball pentru a descoperii noi efecte. Deasemenea poti alege decorul in care alegi haine pentru personajul preferat din desene.

Sue Dansatoarea

Alege haine pentru dansatoarea Sue. Ai imbracaminte pentru dansatori si decoruri potrivite pentru asta. La final, in functie de vestimentatie si accesorii, Sue va dansa special pentru tine.

Vestimentatia Perfecta

Imbraca acest model cu accesoriile pe care le ai la dispozitie, haine, genti, coliere si tot ce e la moda in materie de vestimentatie.

Imbraca Top Modelul

In acest joc dressup iti poti imbraca modelul cu o sumedenie de haine. Rochite la moda si accesorii pentru a intregii vestimentatia . Te pricepi la imbracaminte? Imbraca modelul cum poti mai bine.

Top Modele din Reviste

Fi la moda printre fete si probeaza in acest joc dressup, haine interesante si imbracaminte la moda. Alege-ti cea mai frumoasa vestimentatie!

Top Modelul Rachel

Rachel e gata de cursa, ii lipseste doar imbracaminte sport, potrivita pentru acest eveniment. Ai putea sa ajuti un top model sa fie la moda in acest decor?

Imbraca Menajera

In acest joc dressup trebuie sa imbraci menajera cu inventivitate. Alege imbracaminte la moda dar si potrivita pentru o gospodina.

Imbraca Doctorita

Foloseste-te de haine sexy pentru a imbraca doctorita pentru spital. Ai rochite sexi de asistenta medicala pentru o vestimentatie super.

Imbraca pe Sakura

Sakura este gata de lupta, ii lipseste doar o imbracaminte potrivita. Pune-i niste manusi dragute, asortate la haine pentru a pleca la lupta!

Sakura

Sakura este in pas cu moda, ajut-o sa aleaga o vestimentatie corecta pentru stilul ei si pentru evenimentele la care va lua parte.