JOCURI ZAPADA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri zapada (52 rezultate)

jocuri zapada

Camioane pe Zapada

Condu un super camion prin tinuturile pline de zapada ale Polului Nord si incearca sa termini toate cele 14 nivele ale acestui joc de sport cu masini.

ATV-ul pe Zapada

Sa conduci ATV-ul iarna poate fi la fel de frumos ca si condusul pe timp de vara! Alege-ti vehiculul preferat si incearca sa termini toate nivelele ale acestui joc de sport, in cel mai scurt timp posibil.

Mos Craciun pe Snowboard

Mos Craciun a pierdut cadourile chiar in seara de Ajun. Rudolf alearga in zapada sa faca loc prin nameti si Mosu trebuie sa adune toate lucrurile pierdute. Ajuta-l pe Mos Craciun sa adune cat mai multe cadouri si sa evite bombele din zapada.

Mos Craciun cu ATV

Anul acesta, de sarbatori, Mos Craciun vine cu ATV-ul! Ajuta-l sa treaca de toate obstacolele, sa colecteze cat mai multe cadouri si sa ajunga cu bine la casuta de gheata a fiecarui nivel.

Icycle

In urma unui experiment, la care ai fost supus fara voia ta, te-ai trezit singur pe planeta, totul in jurul tau fiind inghetat iar singura ta modalitate de deplasare este o bicicleta! Aduna cat mai multe bule inghetate, fereste-te de capcane si incearca sa gasesti supravietuitorii inghetului.

Saunavihta Yetis

Elimina obiectele albe in asa fel incat sa poti ajunge in siguranta la sauna cu fum negru. Nu te feri de Yeti, pentru ca ei te vor ajuta sa ajungi la destinatie, ci doar de masini, oameni de zapada si fulgi de nea!

Saunavihta

Elimina obiectele albe in asa fel incat sa poti ajunge in siguranta la sauna cu fum negru. Fereste-te de masini, oameni de zapada si fulgi de nea pentru a termina cu bine acest joc interesant de gandire.

Batman Ice Age

In acest joc de actiune trebuie sa-l ajuti pe Batman sa elimine inamicii si sa activeze toate mecanismele necesare pentru a elibera orasul de gheata sub care a fost cuprins.

Downhill Snowboard 3

Executa cat mai multe cascadorii cu snowboardul si castiga maximum de puncte pentru a debloca celelalte trasee si echipamente!

Winter Rider

Incearca sa treci de toate obstacolele si sa termini nivelele in cel mai scurt timp posibil pentru a putea debloca si celelalte motociclete!