JOCURI ZOMBI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri zombi (90 rezultate)

jocuri zombi

Medieval Defense Z

Protejeaza-ti baza! Imbunataste-ti arcasii, opreste calul cand este nevoie, si omoara zombi! Acesta este un joc medieval cu zombi!

Undead Drive

In acest joc a venit apocalipsa. Vin zombii! Incearca sa evadezi cu masina ta, si omoara niste zombii!

Zombidle

Distruge casele sateniilor pentru a face rost de suflete si a-ti marii armata de zombi!

Mos Craciun Contra Zombi

O armata de zombi vrea sa fure Craciunul, insa Mos Craciun stie cum sa scape de monstri! Impusca creaturile impostoare cu puterile tale magice pentru a-i ingheta si darama-i inainte ca acestia sa-si revina la normal. Aduna toate cadourile pierdute si bonusuri ca sa aduci pace acestei sarbatori.

Loveste Zombi

Orasul e invadat de zombi si cineva trebuie sa scape de aceste creaturi periculoase! Loveste monstrii cu toporul pentru a castiga bani pe care ii poti folosi sa-ti maresti puterea si sa chemi ajutor.

Pinguinii Zombi

In Antarctica pinguinii s-au transformat in zombi dupa ce un avion a aruncat deseuri toxice peste ei. Opreste creaturile cu ajutorul bulgarilor de zapada, pietre sau cutii din lemn si aduna toate stelele pentru a avea un scor perfect.

Adapost Anti Zombi

Visele unei pasionat de monstri au devenit realitate cand a aparut apocalipsa de zombi, iar el isi poate folosi in sfarsit adapostul. Impusca valurile de zombi si nu-i lasa sa se apropie de buncar. Cumpara upgrade-uri pentru adapost, inarmeaza-te bine si distruge toti zombii.

Fuga de Zombi

Lumea e plina de zombi in urma unui experiment periculos, iar un erou nu a reusit sa-si duca pana la capat misiunea de salvare, lasand soarta oamenilor in mainile unor copii. Alege intre personajele Aidan sau Jackie si incearca sa ajungi la destinatia finala in acesta cursa cu obstacole. In timpul apocalipsei este foarte important sa sari peste toate vehiculele din drumul tau si sa aduni energie, vei face fata?